Bijzondere raamvormen

Heb jij in huis een raam met een bijzondere vorm? Prachtig! De raamvorm geeft een bijzonder effect aan je interieur. Een recht raam, (half)rond raam, trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek. Zonnelux heeft voor iedere raamvorm een perfect passend raamdecoratie product.

Producten voor bijzondere raamvormen

Plissé en Duette®

Voor iedere raamvorm is een plissé of Duette® de geschikte oplossing. Driehoek, vijfhoek, zeshoek; het kan allemaal. Plissé is zelfs mogelijk bij een halfrond of rond raam.

Shutters

Ook de shutter is een perfect passend raamdecoratie product voor ramen met een bijzondere vorm. Bij trapezium ramen (driehoek vorm) of ronde ramen kun je voor shutters kiezen.

Lamellen

Voor een erker, toograam of raam met een schuine kant (trapezium) zijn lamellen een geschikte keuze. De rail kan namelijk in bijna ieder vorm gebogen worden. De lamellen worden precies op maat gemaakt voor een strak resultaat.

Horizontale jaloezieën

De meeste aluminium jaloezieën en 50 mm houten jaloezieën zijn uitermate geschikt voor ramen met een of meerdere schuine kanten (trapezium). Door maatwerk passen de jaloezieën altijd perfect bij het raam.