SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Bijzondere raamvormen

Heb je in huis ramen met een bijzondere vorm? Prachtig! Elk raam heeft zijn eigen uitstraling en een uniek effect op je interieur. De raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt en is perfect voor deze bijzondere ramen.

Producten voor
bijzondere raamvormen

Ramen met schuine zijdes

Een raam met schuine zijdes, noem je ook wel een trapezium- of driehoekig raam. Om het een trapezium te noemen moet minimaal één van de zijdes schuin zijn. Het geeft een een speels effect in je interieur en met de juiste raamdecoratie maak je het een ware eyecatcher. 

Bijzondere raamvormen: Houten jaloezieën bij trapezium raam

Raamdecoratie voor een rond raam

Een rond raam zie je niet vaak in het interieur, des te meer reden om deze er extra uit te laten springen. Raamdecoratie voor een (half)rond raam lijkt lastig, maar er zijn zeker mogelijkheden. Zo zijn plisségordijnen hier prima geschikt voor en onze shutters, ook uit de Piet Boon by Zonnelux collectie.

Zonnelux shutters

Raamdecoratie voor een boog- of toograam

Een boog- of toograam heeft aan de bovenzijde een halve ronding. Met de ronde vorm doorbreek je de strakke lijnen in het interieur en creër je een mooie balans. Raamdecoratie zoals shutters of plissé benadrukt deze vormen extra voor een prachtige uitstraling. 

Zonnelux shutters getoogde bovenregel

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.