SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Dakramen

Het dakraam is het meest voorkomende raam op zolder. Steeds vaker wordt de zolder ingericht als slaapkamer. Verduistering is dan erg belangrijk. Zonnelux heeft een breed assortiment raambekleding voor het dakraam. We hebben ook raamdecoratie producten die geschikt zijn voor Velux en Fakro dakraam modellen.

Producten voor dakramen

Rolgordijnen dakramen

Het rolgordijn is het meest populaire product voor het dakraam. Een praktische oplossing om de ruimte te verduisteren. Door gebruik van zijgeleiding worden de rolgordijnen bevestigd aan het dakraam en is er nauwelijks licht wat binnenkomt. De bediening is door deze manier van montage ook erg handig.

 

 

 

Rolgordijnen voor het dakraam

Plissé en Duette®

Bijzonder geschikt voor het dakraam zijn plissé en Duette® gordijnen. Kies je voor het dag & nacht model, dan kun je zowel de ruimte volledig verduisteren als enkel het daglicht filteren. In dit model zitten namelijk twee soorten stof: een transparante stof en een verduisterende stof.

De temperaturen vlak onder het dak kunnen flink oplopen. Plissé en Duette® staan bekend om hun isolerende eigenschap. Deze raambekleding voor het dakraam geeft dus de nodige verduistering én verkoeling.

Duette® voor het dakraam

Shutters

Een shutter verwacht je misschien niet snel als dakraam model. Toch is dit raamdecoratie product geschikt voor deze oplossing . Het is een maatwerk product dus biedt ook mogelijkheid voor bijzondere raamvormen. Shutters zijn stijlvol en verrassend, wat een prachtig lijnenspel in de ruimte brengt.

Shutters voor dakramen

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn te gebruiken als raamdecoratie voor het dakraam. Ze zijn handig in onderhoud en geven een prachtig lijnenspel zodra het daglicht door de lamellen schijnt. De lamelbreedtes met 16 mm en 25 mm zijn geschikt voor het dakraam. 

Aluminium jaloezieën voor het dakraam

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.