SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Vocht- en vuilbestendig

Je wilt je raamdecoratie natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, zonder dat je er steeds naar om hoeft te kijken. Het is daarom prettig als het onderhoud eenvoudig is, zéker in ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en vuil. Denk daarbij aan de keuken en badkamer. Raambekleding die voorzien is van een speciale vochtwerende en vuilafstotende coating is in dit geval ideaal. Bekijk hieronder onze vocht- en vuilbestendige raamdecoratie producten.

Producten die bestand zijn tegen vocht en vuil

Vocht- en vuilbestendige raambekleding

Raamdecoratie is vaak een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een woning. Toch is de ene woonruimte de andere niet en vraagt een ruimte als de badkamer of keuken al snel om wat extra vereisten.

Regelmatig een raam openzetten is natuurlijk belangrijk in iedere woonruimte, maar in vochtige ruimtes meestal niet voldoende. De keuze voor passende raambekleding wordt daardoor ook beïnvloed door praktische overwegingen. In woonruimtes die wat gevoeliger zijn voor vocht en vuil, is het daarom verstandig om te kiezen voor raambekleding met een speciale behandeling. Deze raamdecoratie is nóg geschikter voor de badkamer of keuken.

Aluminium jaloezieën

Zeg je aluminium jaloezieën, dan zeg je alleskunner. Dit type raamdecoratie is bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige en vuilgevoelige woonruimtes. Bij Zonnelux vind je zelfs een collectie met speciaal ontwikkelde aluminium jaloezieën van badkamerkwaliteit. Meer weten? Bekijk dan onderstaande pagina.

Aluminium jaloezieën badkamer

Rolgordijnen

Ben je op zoek naar rolgordijnen die bestand zijn tegen vocht én vuil? Bij Zonnelux kun je terecht voor een uitgebreid aanbod vochtbestendige rolgordijnstoffen. Daarnaast bieden we diverse ‘screen’ rolgordijnen aan. Deze zijn extra goed opgewassen tegen vuil en - indien nodig - makkelijk te reinigen.

Rolgordijnen keuken

Duette® gordijnen

Onze Duette® gordijnen zijn naast de standaardstoffen ook verkrijgbaar in vochtbestendige en vuilafstotende Duette® stoffen. Deze kun je bij een eventuele vlek eenvoudig reinigen met milde schoonmaakmiddelen.

Duette gordijnen

Plisségordijnen

Vochtbestendige plisségordijnen die ook nog eens makkelijk schoon te maken zijn? Met vocht- en vuilbestendige plisséstoffen kun je je badkamer, keuken of toilet voorzien van knappe raamdecoratie.

Plisségordijnen in de keuken

Lamellen

Onze decoratieve lamellen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg vriendelijk in onderhoud. Bovendien kunnen de lamellen behandeld worden met een vuil- en vochtbestendige coating. Hierdoor worden ze uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes die vocht- en/of vuilgevoelig zijn.

Lamellen in keuken

Paneelgordijnen

Beschik je over een groot oppervlak met ramen in een woonruimte als de keuken of badkamer? Dan zijn vocht- en vuilbestendige paneelgordijnen wellicht het type raambekleding waarnaar je op zoek bent. De stof van deze paneelgordijnen is bestand tegen condensvorming en makkelijk te reinigen.

Paneelgordijnen woonkamer

Wil je meer weten over onze raambekleding producten die bestand zijn tegen vocht en vuil? Onze Zonnelux specialisten beantwoorden graag je vragen. Ook voor advies en inspiratie kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht.