SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Warmtewering

Een lekker koel huis is meer dan welkom als de temperaturen buiten hoog oplopen. De zomers en soms ook lentes worden alsmaar warmer en dat vraagt om warmtewerende oplossingen in je woning. Een groot deel van de warmte komt je huis binnen via zonlicht dat schijnt op het glas van je ramen. Raambekleding die helpt tegen de warmte is daarom een goede manier om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden.

Raamdecoratie met warmtewerende eigenschappen

Raambekleding die helpt tegen de warmte

Zodra de zon in de lente en zomer intensiever en langer schijnt, merk je al snel dat een aangename binnentemperatuur lastiger te behouden is. Raamdecoratie die niet alleen het daglicht filtert, maar ook de warmte kan buitenhouden is op zo’n moment precies wat je nodig hebt. Met de warmtewerende raamdecoratie van Zonnelux zorg jij ervoor dat jouw huis in de zomer lekker koel blijft.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een allemansvriend als het aankomt op allerlei raamdecoratie oplossingen. En ook wat warmtewering betreft kun je op het rolgordijn vertrouwen. Met een speciale coating worden de zonnestralen gereflecteerd en daarmee houden deze warmtewerende rolgordijnen de hitte buiten.

Rolgordijnen warmtewerende stof

Duette® gordijnen

Ben je op zoek naar een product dat de warmte in de zomer buiten houdt en in de winter juist beter binnen? Dan zijn Duette® gordijnen een slimme keuze. Door de unieke honingraatstructuur wordt de lucht vastgehouden en schommelt de temperatuur in huis minder snel.

Duette met honingraatstructuur

Lamellen

Onze lamellen van screenstof zorgen ervoor dat er zo min mogelijk warmte je huis kan binnendringen. Deze speciale stof is niet alleen warmtewerend, maar laat tegelijkertijd ook voldoende daglicht binnen. Naast de screenstof variant leveren we ook textiele lamellen met dezelfde reflecterende coating als onze rolgordijnen.

Rolgordijnen warmtewerende stof

Paneelgordijnen

Dat warmtewerende raambekleding ook stijlvol kan zijn, bewijzen onze paneelgordijnen. Deze kun je volledig naar eigen wens samenstellen. Je kiest zelf welke kleuren, stoffen en eigenschappen aansluiten bij jouw wensen, zoals warmtewering. Paneelgordijnen van een warmtewerende rolgordijnstof houden de warmte buiten.

Warmtewerende paneelgordijnen

Sheerlight

De sheerlight is niet alleen warmtewerend, maar heeft ook een geluiddempende werking én filtert het uv-licht. Deze unieke combinatie van praktische eigenschappen maken sheerlight een zeer geschikte keuze.

Sheerlight close-up

Meer informatie

Wil je meer weten over onze warmtewerende raambekleding? Onze Zonnelux specialisten beantwoorden graag al je vragen. Ook voor advies en inspiratie kun je vrijblijvend bij ons terecht.