Kunststof kozijnen

Steeds vaker zie je kunststof kozijnen. Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en warmte- en geluidsisolerend. Het zijn enkele voordelen van een kunststof kozijn. Het plaatsen van raamdecoratie op kunststof kozijnen vraagt om een goed passend product. Een product dat zonder boren en schroeven gemonteerd kan worden.

Klemmen bij kunststof kozijnen

Kies voor montage met klemsteunen waarbij bijna alle raamdecoratie eenvoudig zonder te boren op een kunststof kozijn gemonteerd kan worden. Zonnelux heeft voor ieder raamdecoratie product passende klemsteunen. Combineer klemsteunen met spandraden, zodat het product mooi strak tegen het raam hangt. Je voorkomt zo dat de raamdecoratie gaat klapperen. Op die manier kun je extra lang genieten van de raambekleding bij jouw kunststof kozijnen.

Perfect Click bij kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar een product dat perfect aansluit op een kunststof kozijn, gemakkelijk te monteren is en jarenlang mee gaat? Dan is Perfect Click de perfecte oplossing. Het frame wordt binnen een paar minuten tussen de glaslatten geklemd zonder gebruik te maken van een boormachine. Perfect Click is leverbaar in combinatie met rolgordijnen, 20 mm plissé gordijnen, 25 mm Duette® en 16 mm en 25 mm aluminium jaloezieën.

Perfect Tape bij kunststof kozijnen

Bij Perfect Tape worden de zijgeleidingsprofielen op het glas of raam geplakt. Niet boren en schroeven, het sluit perfect aan op het raam en je hebt het snel gemonteerd. Ideaal toch? Perfect Tape is verkrijgbaar bij plissé (20 mm) en Duette® (25 mm en 32 mm). Ook dit is een goede oplossing voor een kunststof kozijn.

Raamdecoratie kunststof kozijnen

Voor kunststof kozijnen biedt Zonnelux verschillende oplossingen. Raamdecoratie die perfect geplaatst kan worden bij kunststof kozijnen zijn: aluminium jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen, Duette® gordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Ook kunnen horren bij een kunststof kozijn geplaatst worden.

Laat je adviseren

Wil je de mogelijkheden voor raamdecoratie bij kunststof kozijnen met een expert bespreken? Bezoek dan een van onze verkooppunten voor een advies op maat.