SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Boogramen

Een toog- of boograam heeft rechte eigenschappen en een ronding aan de bovenzijde. Door de combinatie van vormen en lijnen in het raam creëer je een mooie balans, daarnaast geeft het een speels effect in de ruimte. Raamdecoratie zoals shutters en plisségordijnen zijn hier een authentieke oplossing voor.

Shutters voor
Zonnelux shutters getoogde bovenregel

Zonnelux shutters

Shutters brengen warmte in het interieur en hebben een exclusieve uitstraling. Doordat ze op maat worden gemaakt, zijn ze uitstekend geschikt voor boogramen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de shutters te monteren, halfopen of volledig open, maar je kan ook kiezen voor een getoogd shutterpaneel, dan is alleen de bovenste regel aangepast aan de ronding van het raam.

Zonnelux shutters getoogde bovenregel

Plisségordijnen

Een plisségordijn heeft zoals de naam al zegt een geplisseerde stof met sierlijke harmonicaplooien. Een elegante look en veelzijdig, het is namelijk een raamdecoratie ook geschikt voor boogramen. In het ronde en het rechte stuk worden twee afzonderlijke plisségordijnen geplaatst. In de boog ontstaat er een waaier effect die niet te bedienen is. Echter is het rechte plissé wel te bedienen.

Plisségordijnen

Piet Boon by Zonnelux

De Piet Boon by Zonnelux shutters worden op maat gemaakt en zijn standaard voorzien van een rechthoekige lamel. Bij boogramen wordt er altijd gekozen om de shutters ‘volledig open’ te monteren. Dit betekent dat de lamellen trapsgewijs meelopen met de vorm van het raam, hierdoor kunnen deze volledig open en dicht. De shutter is eenvoudig te bedienen via de lamel met ClearView.

Boograam Piet Boon shutters

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind online een verkooppunt bij jou in de buurt, bezoek deze en ervaar de verschillende mogelijkheden.