SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Piet Boon by Zonnelux producten

Piet Boon by Zonnelux is, zoals de naam al zegt, een samenwerking tussen de ontwerpstudio Piet Boon en Zonnelux. Raambekleding heeft namelijk invloed op de sfeerbalans van het interieur, daarom kon een eigen, exclusieve collectie van Studio Piet Boon niet ontbreken.

Een waardevolle en esthetische samenwerking

Piet Boon staat bekend om neutrale en sobere interieurontwerpen. Een moderne stijl waar aandacht voor detail en functionaliteit de hoofdzaak is, die leidt tot een prachtige esthetiek. Deze kernwaarden zijn de basis voor de interieurs en product collecties, zo ook de raambekleding van Piet Boon by Zonnelux.

Piet Boon by Zonnelux shutters voor bijzondere raamvormen

Naturel, aardse- en grijstinten

Bij een moderne interieurstijl past Studio Piet Boon vaak naturel, aardse- en grijstinten toe. De raambekleding collectie sluit hier volledig op aan, met 8 herkenbare kleuren. Deze variëren van traditioneel wit tot houtskool zwart. Door de kleuren te combineren met verschillende producten wordt het interieur één compleet geheel.

Piet Boon Houten Blinds by Zonnelux

Unieke Houten Blinds & Shutters

De collectie bestaat uit vier verschillende producten, waaronder de Houten Blinds en de shutters. Deze zijn voorzien van een uniek ontwerp. Beide raamdecoratie producten worden gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief hout. Het materiaal geeft het raam meer body. Door de lamellen te bewegen reguleer je de lichtinval en mate van privacy.

Piet Boon by Zonnelux shutters

Woodweave & Roller Blinds

Om het daglicht op een fraaie manier te filteren zijn de Woodweave Blinds en Roller Blinds uit de Piet Boon by Zonnelux collectie de perfecte oplossing. De kwaliteitsstoffen hebben een sterke weving en zijn afgewerkt met charmante details, zoals de minimalistische, moderne koordknoppen.

Piet Boon by Zonnelux Woodweave Blinds

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.