SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Piet Boon by Zonnelux producten

Piet Boon by Zonnelux is een samenwerking die resulteert in een bijzondere collectie raamdecoratie. De producten zijn ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit, met een eigentijdse en rustige uitstraling. Kenmerkend is de strakke vormgeving en de herkenbare Piet Boon kleuren, hierdoor is de verschillende raamdecoratie perfect met elkaar te combineren tot één geheel.

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationale design studio gespecialiseerd in het ontwerpen van interieur en exterieur. Ze creëren een prettige omgeving door de balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De ontwerpen zijn authentiek en tijdloos. De studio heeft een uitgebreid assortiment ontworpen voor alle ruimtes in huis. De Piet Boon by Zonnelux collectie is hier onderdeel van.

Piet Boon - Piet Boon shutters by Zonnelux

Herkenbare kleuren

De verschillende raamdecoratie uit de Piet Boon by Zonnelux collectie zijn allen verkrijgbaar in de 8 herkenbare kleuren. Deze variëren van traditioneel wit, naar naturel en grijstinten, tot houtskool zwart. Maak van je interieur een compleet geheel met de raamdecoratie uit deze collectie.

Piet Boon Houten Blinds by Zonnelux

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.