SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Ronde ramen

Een rond raam is een unieke keuze in het interieur en niet alledaags, daarom kan raamdecoratie hiervoor vinden lastig zijn. De shutters van Zonnelux en de speciale Piet Boon shutters worden op maat gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor bijzondere raamvormen zoals ronde ramen.

Zonnelux shutters
Zonnelux shutters
Zonnelux shutters

Shutters voor ronde ramen

De shutters van Zonnelux worden op maat gemaakt binnen eigen fabriek in Europa. Hierdoor ze geschikt zijn voor raamtypes zoals ronde ramen en is de levertijd kort. Er zijn twee montagemogelijkheden, halfopen en volledig open. Dit heeft te maken met het kantelen van de lamel. Shutters in een rond raam worden standaard geleverd met bedieningslat.

Shutters voor ronde ramen

Piet Boon by Zonnelux shutters

De Piet boon by Zonnelux shutters zijn kenmerkend aan de rechte lamel en de herkenbare natureltinten. Stijlvolle raamdecoratie met unieke eigenschappen. Ook deze shutters zijn geschikt voor ronde ramen. Deze worden gemonteerd met een uitsparing zodat de lamellen volledig geopend kunnen worden. Standaard worden de Piet boon by Zonnelux shutters met ClearView bediening uitgevoerd.

Piet Boon by Zonnelux shutters - rechthoekige lamellen

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.