SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Kleine en smalle ramen

Een klein of smal raam kan een uitdaging zijn in je zoektocht naar passende raamdecoratie. Gelukkig is er met een nauwkeurige inmeting van alles mogelijk én kun je ook voor je allerkleinste en meest smalle ramen terecht bij Zonnelux. Bekijk hieronder de geschikte producten.

Producten voor kleine en smalle ramen

Raambekleding voor kleine en smalle ramen

Toilet, badkamer, hal of trapruimte, garage, washok of zolder: allemaal voorbeelden van ruimtes waar de ramen vaak wat kleiner of smaller zijn. Dat vraagt uiteraard om een passende oplossing, want iedere woonruimte verdient een fijn en praktisch raamdecoratie product. Wij vertellen je graag wat meer over de voordelen van onderstaande producten voor jouw allerkleinste ramen in huis.

Shutters

Je verwacht het misschien niet, maar shutters verlenen zich perfect voor plaatsing in kleine en/of smalle ramen. Met dank aan nauwkeurig maatwerk zijn shutters geschikt voor vrijwel elk type raam. Liefhebber van deze raamdecoratie? Dat komt goed uit, want nu heb je een hele goede reden om elke woonruimte te voorzien van deze stijlvolle raambekleding.

Lees hieronder meer over onze shutters voor kleine en smalle ramen:

Witte Zonnelux shutters

Jaloezieën

Ben je op zoek naar smalle jaloezieën voor een klein raam? Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar vanaf 30 cm breed en de aluminium variant zelfs vanaf een breedte van 22 cm. Dat schept mogelijkheden!

Bekijk hieronder de verschillende soorten jaloezieën en eigenschappen:

Houten jaloezieën op maat

Duette® gordijnen

Heb je moeite met het vinden van raamdecoratie voor een raam vanaf 15 cm breed? Dan zijn Duette® gordijnen de oplossing waarnaar je op zoek bent. Deze alleskunner is geschikt voor zowel kleine als grote ramen, dus Duette® kun je met een gerust hart in je hele woning toepassen. Klinkt goed? Lees hieronder meer over onze veelzijdige Duette® gordijnen.

Kleine en smalle ramen

Rolgordijnen

Vanaf 30 cm breedte kun je kiezen voor een mooi rolgordijn. Naast de praktische eigenschappen van deze raambekleding, is het rolgordijn leverbaar in vrijwel elke kleur. Zo weet je zeker dat er een exemplaar is dat aansluit bij jouw specifieke persoonlijke woonwensen.

Zonnelux rolgordijnen

Plisségordijnen

Een andere topper op het gebied van smalle raamdecoratie is het plisségordijn. Deze is al leverbaar vanaf een breedte van 15 cm. Plissé is bovendien een multifunctioneel product, want het past net zoals onze Duette® in nagenoeg alle soorten ramen. Tot slot zijn er ook speciale vochtbestendige plisséstoffen en dat is natuurlijk handig in de badkamer of keuken.

Plisségordijnen Perfect Click

Vliegenramen

Het is wel zo prettig als je zo nu en dan een klein raampje kunt openen, zonder dat de hele beestenboel naar binnen vliegt. Om dat probleem op te lossen kun je kiezen voor een praktische en op maat gemaakte inzetvliegenraam. Deze leveren wij vanaf een breedte van 12 cm.

Horren detail

Meer informatie

Wil je meer weten over deze of andere producten voor kleine en smalle ramen? Onze Zonnelux specialisten beantwoorden graag je vragen. Ook voor advies en inspiratie kun je vrijblijvend bij ons terecht.