SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Perfect Fit

Op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een kunststof of aluminium kozijnen? Kies dan voor Perfect Fit. Montage is eenvoudig en zonder dat je hoeft te boren. Ook is de raamdecoratie makkelijk te demonteren zodra de ramen gewassen moeten worden. Perfect Fit is mogelijk bij plissé, Duette® en aluminium jaloezieën.

Perfect Fit
Plissé
Plisségordijnen Perfect Click

Monteren zonder boren

Niet alleen is Perfect Fit een mooi systeem voor aluminium of kunststof kozijnen, maar ook voor draai-kiepramen of deuren. De raamdecoratie draait mee zodat het niet klappert én het is te monteren zonder te boren. Ontdek de verschillende montagemogelijkheden of laat je adviseren.

Duette® voor Perfect Fit

Click Frame

Het Click Frame is, zoals de naam als zegt, een frame wat tussen de glaslatten wordt geklemd. In dit frame wordt de raamdecoratie geklikt met clips die nauwelijks zichtbaar zijn. Doordat het direct op het kozijn wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen open en dicht. Dit montagesysteem zonder boren is mogelijk bij plisségordijnen, Duette® en aluminium jaloezieën. 

Plisségordijnen Top Down Bottom Up

Tape Frame

Bij het gebruik van Tape Frame worden er profielen op het glas of het kozijn geplakt, vervolgens wordt hierin de raamdecoratie bevestigd. Eenvoudig monteren zonder te boren én het raam kan gewoon open of dicht. Ook voor grote ramen tot 180 cm kun je het Tape Frame gebruiken. Deze montagemogelijkheid is leverbaar met aluminium jaloezieën, Duette® en plisségordijnen.

Perfect Fit monteren zonder boren

Magneet Frame

Bij montage van het Magneet Frame wordt er een magneetstrip op het kozijn geplakt. Hier wordt het frame op bevestigd, vervolgens kan raamdecoratie zoals aluminium jaloezieën, Duette® en plisségordijnen geplaatst worden. Je monteert het zonder te boren, handig voor aluminium en kunststof kozijnen. Ook is het toe te passen bij houten kozijnen, waarbij je rekening moet houden met de vlakheid. 

Duette® voor draai-kiepramen

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag, vind een verkooppunt bij je in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.