Perfect Fit

Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor een kunststof of aluminium kozijn? Kies dan voor Perfect Fit raamdecoratie. Montage kan in vijf minuten zonder gebruik van een boormachine. De raamdecoratie is ook gemakkelijk te demonteren. Handig bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Perfect Fit raamdecoratie is mogelijk bij plissé, Duette®, rolgordijn en aluminium jaloezie.

Perfect Fit met Duette gordijn

Perfect Click

Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Perfect Click is mogelijk bij plissé 20 mm, Duette® 25 mm, rolgordijnen en 16 mm en 25 mm aluminium jaloezieën. Omdat Perfect Click op het raam wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen open en dicht.

Perfect Click met aluminium jaloezieën

Perfect Tape

Bij Perfect Tape plak je de plaksprofielen op het glas of raam. Je hoeft dus niet te schroeven en het raam kan goed openen. Perfect Tape is leverbaar in combinatie met plissé (20 mm) en Duette® (25 mm en 32 mm).

Perfect Fit met plisségordijn

Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen

Goede raamdecoratie voor naar binnen draaiende ramen (draai-kiepramen) of deuren is lastig. Perfect Fit raamdecoratie is dé perfecte oplossing. Bovendien kun je de raamdecoratie monteren zonder te boren of te schroeven. Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen.

Duette gordijn bij draai-kiepraam

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

 • Bezoek een Zonnelux specialist

  Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte. Wat moet je meenemen? Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s.

 • Inmeten

  Heb je besloten welk raamdecoratie product je gaat kiezen? Super! De Zonnelux specialist komt bij je langs om het raam exact op te meten. Zo zorgen we dat het product straks perfect past.

 • Productie

  Wij produceren je raamdecoratie in eigen fabrieken in Europa. Al jouw wensen komen samen in de prachtige op maat gemaakte raamdecoratie.

 • Montage aan huis

  Het monteren van raamdecoratie moet met zorg gebeuren. Zonnelux specialisten bieden montage aan huis. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en het product wordt vakkundig gemonteerd. Informeer naar de mogelijkheden.