SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Raamdecoratie om bij weg te dromen

Inspiratie, Oplossingen

In de slaapkamer staat verduisteren meestal op nummer 1. Je komt pas volledig tot rust als een ruimte echt donker is. Kies daarom voor een verduisterende stof in de slaapkamer. Zo heb jij raamdecoratie in de slaapkamer om bij weg te dromen. We inspireren je in deze blog graag met verduisterende raamdecoratie.

Rolgordijnen

In de slaapkamer is het rolgordijn populair. Zeker bij slaapkamers met een dakraam. Het rolgordijn heeft diverse mogelijkheden en afmetingen voor een voordelige prijs. Rolgordijnen voor de slaapkamer zijn in verschillende transparanties verkrijgbaar. Verduisterende rolgordijnen zorgen dat de kamer volledig donker wordt. Zo kun je heerlijk slapen en begin je de dag uitgerust.

Rolgordijn dakraam

Duette® is volledig verduisterend, omdat de koorden door de honingraatstructuur lopen

Duette® en plisségordijnen

Bij Duette® en plisségordijnen kun je zelfs kiezen voor een combinatie van een verduisterende en transparante stof in één product (dag & nacht model). Een uitstekende oplossing als je privacy wilt creëren in de slaapkamer, maar niet al het daglicht wilt tegenhouden. Overdag ga je voor de transparante stof en ’s avonds maak je de kamer donker met de verduisterende stof.

Duette® is volledig verduisterend, omdat de koorden door de honingraatstructuur lopen. Een plisségordijn daarentegen is niet 100% verduisterend, omdat het koord via kleine gaatjes door de geplisseerde stof loopt. Toch houdt een verduisterend plisségordijn veel daglicht tegen en is het een zeer geschikte raamdecoratie voor de slaapkamer.

Duette® dag & nacht model

Vouwgordijn

Een vouwgordijn is met een verduisterende voering ook de ideale raambekleding voor de slaapkamer. Je creëert met vouwgordijnen een warm en stijlvol interieur. Een sfeer die je in de slaapkamer graag laat terugkomen.

Advies op maat

Wil je advies welke raamdecoratie het best past in jouw slaapkamer? Bespreek het tijdens een telefonisch adviesgesprek.

vouwgordijn zwart

Word jij liever wakker van het zonlicht? Kies dan voor raambekleding in de slaapkamer met een semi transparante stof. Je hebt dan geen last van inkijk, maar het licht wordt niet volledig tegengehouden. Met shutters of jaloezieën in de slaapkamer kun je met de hoeveelheid daglicht spelen door de lamellen te kantelen.

Laat je bij een Zonnelux specialist verder inspireren over alle mogelijkheden voor raambekleding in de slaapkamer of vraag gratis en vrijblijvend onze inspiratie brochure aan.

Meer blogs