SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Zo bedien je jouw
slimme raamdecoratie

Elektrische bediening, Oplossingen, Trends

De laatste decennia is het interieur en de stijl hiervan erg belangrijk geworden. Raamdecoratie moest niet alleen meer praktisch zijn, maar daarentegen ook een mooie uitstraling hebben. Vandaag de dag zijn technologische ontwikkelingen niet meer weg te denken uit ons bestaan en maken het leven makkelijker. Slimme raamdecoratie brengt praktisch en stijlvol samen in één product, ontdek de verschillende bedieningsvormen.

Comfort en eenvoud

Slimme raamdecoratie betekent dat je deze elektrisch kan bedienen én dat de raambekleding automatisch kan openen of sluiten. Ervaar ultiem comfort, gebruiksgemak, maar vooral dat je het heel eenvoudig vanaf de bank kan bedienen. Er zijn verschillende bedieningsvormen mogelijk, zodat er altijd wel één bij jouw wens past.

Het kan natuurlijk niet anders, dan dat de slimme raamdecoratie ook te bedienen is via een app.

Elektrische bediening met ketting

De pullbediening is een ketting of koord verbonden met de accumotor. Trek hier één keer kort aan en de raamdecoratie opent of sluit elektrisch, trek nogmaals om deze te laten stoppen. Het voordeel van de pullbediening is dat deze zonder Bluetooth of internet gebruikt wordt en voor iedereen toegankelijk is. Perfect voor een logé of hulp in de huishouding.

Handig op afstand

Zoals de naam al zegt, afstandsbediening, is de raambekleding hiermee op afstand te bedienen. Deze zijn voorzien van diverse kanalen, zodat er meerdere producten gekoppeld kunnen worden. Hiermee bedien je ze eenvoudig los van elkaar of allemaal tegelijk. De afstandsbediening is verkrijgbaar in het wand-, tafel- of handmodel. 

Smartify your home

Slimme raamdecoratie van Zonnelux is gebaseerd op eenvoud, gebruiksgemak maar vooral comfort.

Slimme raamdecoratie met je smartphone

Het kan natuurlijk niet anders, dan dat de slimme raamdecoratie ook te bedienen is via een app. Download de Motion Blinds Bluetooth-app en scan de QR-code op de tassel. Vervolgens bedien je de producten makkelijk met je smartphone of tablet. Stel timers en scènes in zodat de raambekleding automatisch opent of sluit, Slimme raamdecoratie beweegt mee op het ritme van jouw leven.

Bediening met je stem

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan is de slimme raamdecoratie van Zonnelux te bedienen via diverse spraakbesturingssystemen. Koppel een Google Assistant of een Amazon Alexa en je hoeft alleen maar je stem te gebruiken als bedieningsvorm. Zeg bijvoorbeeld: ‘Hé Google, start de scène avond.’ Vervolgens sluit de raambekleding en gaat het licht aan.

Slimme raamdecoratie - MotionBlinds Bluetooth app
Slimme raamdecoratie - spraakbesturing

Na het lezen van dit blog weet je precies hoe je de slimme raamdecoratie kan bedienen, maar er is nog veel meer te ontdekken. Bezoek een verkooppunt die gespecialiseerd is in deze producten.

Meer blogs