SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Nieuwe raamdecoratie voor Fajah Lourens

Binnenkijken, Inspiratie

In een landelijk dorpje in de Zaanstreek bouwt BN’er Fajah Lourens haar droomhuis. Bij een gloednieuw huis hoort natuurlijk ook nieuwe raamdecoratie. In samenwerking met één van onze Zonnelux specialisten, Issa Vloeren uit Alkmaar, kiest Fajah houten jaloezieën en dakraamrolgordijnen van Zonnelux uit.

Onze collega is bij Fajah thuis geweest om de nieuwe raamdecoratie in te meten, zodat de jaloezieën en rolgordijnen straks perfect passen.

Houten jaloezieën en rolgordijnen voor het dakraam

Fajah kiest voor: houten jaloezieën (50 mm) in kleurnummer: 8767 met een bijpassende ladderband in kleurnummer: 251 (25 mm).

In de badkamer en slaapkamer hangen rolgordijnen bij de dakramen. Fajah koos voor kleurnummer: 2644 (verduisterend) met een aluminium/grijze profielkleur.

Advies op maat

Wil jij net als Fajah Lourens een advies op maat? In een telefonisch adviesgesprek nemen we de verschillende mogelijkheden graag met je door.

Horizontale jaloezieën woonkamer
Zwarte houten jaloezieën in de keuken
Houten jaloezieën zwart hal
Houten jaloezieën zwart voordeur
Zwarte houten jaloezieën in de woonkamer
Houten jaloezieën koordbediening
Rolgordijn dakraam
Rolgordijn dakraam badkamer

Wil je net als Fajah ook raamdecoratie van Zonnelux? Bezoek dan een Zonnelux specialist bij jou in de buurt of vraag onze gratis brochure aan. 

Meer blogs